Het belang van voorbereiding op uw theorie-test

Hoewel je zoveel pogingen kunt doen als je wilt bij de theorie-test, kost het elke keer £ 23,00 om de theorie-test te doen. De wachttijden kunnen ook oplopen tot 3 weken in Blackpool en andere steden of dorpen. Als je door een slechte voorbereiding de theorie-test blijft afblazen, kan dit ook je zelfvertrouwen ondermijnen als het gaat om het opnieuw doen van je test. Als je leert autorijden terwijl je de theorie niet haalt, kan dit zelfs je prestaties tijdens je rijlessen beïnvloeden.

 

Bestudeer de verkeersregels

Lees de verkeersregels VOORDAT u begint met auto theorie vragen 2020 oefenen! Het kennen van de verkeersregels is cruciaal als u uw theorie-examen wilt doorstaan, aangezien dit de regels zijn die door de Britse regering zijn vastgesteld om ervoor te zorgen dat dieren, voetgangers, andere chauffeurs, fietsers en motorrijders veilig zijn wanneer u op de weg rijdt. Zorg ervoor dat u de verkeersregels uit het hoofd heeft geleerd voordat u uw theorie-examen aflegt. U moet natuurlijk ook gevaarherkenning oefenen.

 

Ken uw verkeersborden

Een geweldige manier om uw verkeersborden te oefenen en te leren, is door gebruik te maken van onze gratis theorie-test training (exclusief voor Golden Mile Driving School studenten). Ook is het een geweldige manier om familie/ vrienden te vragen om verschillende verkeersborden te vragen terwijl je passagier bent en ook te begrijpen waarom ze er zijn, en natuurlijk zal je rij-insructor je ook graag helpen met al je vragen.

 

Online mock-test

We raden u ten zeerste aan om, voordat u betaalt voor uw theorie-test en deze af te leggen, een aantal online mock-theorie-tests te doen, zodat u kunt wennen aan het soort vragen dat kan opkomen bij het afleggen van de test. Dit zou je meer zelfvertrouwen moeten geven bij het doen van de test en je zelfvertrouwen moeten vergroten.

Onze studenten krijgen volledige onbeperkte toegang tot Theory Test Pro – het is niet nodig om boeken of dvd’s te kopen!