Holiday Airport Parking Tips

Het is paasvakantie en voor velen van ons piepen de vogels, springen de lammeren, schijnt de zon (zij het sporadisch) en hangt de geur van de lente in de lucht. De kinderen zijn van school en je geniet van de familie, of je nu op pad bent of voor de tv naar een goede film kijkt en chocolade eet!

Het is de perfecte tijd, terwijl we allemaal ontspannen en allemaal samen zijn, om onze gezinsvakanties te plannen. Waar willen we heen? Wat willen we doen? Zijn we op zoek naar zon, plezier of beide?! Welke bestemmingen of type vakantie u ook kiest of waar u het uiteindelijk over eens bent, één ding om in gedachten te houden is om de kleintjes gelukkig, ontspannen en vermaakt te houden terwijl ze onderweg zijn naar de luchthaven, op de luchthaven zelf en tijdens het vliegen.

Parkeren Schiphol

Niemand wil dat hun vakantie op de verkeerde voet begint door onvoldoende voorbereid te zijn en te maken te krijgen met stress en gedoe, in plaats van gewoon ontspannen en opgewonden te zijn om daar te komen. Ga dus allereerst na: wat zijn de kosten voor lang parkeren bij Schiphol?

Als meet & greet-parkeerspecialisten parkeren we elke zomer de auto’s van duizenden gezinnen. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak hebben we een trucje of 10 geleerd over hoe we de kleintjes gelukkig kunnen houden, glimlachen en uitkijken naar hun vakantie. Dus terwijl je thuis bent met Pasen, hebben we een blog geschreven voor je kijkplezier, waar we het hebben over reizen met kinderen, met tips en trucs om dit de gemakkelijkste luchthavenrun tot nu toe te maken! Ga na of je ook deals kan vinden met hotels zoals met Schiphol Hilton hotel.

 

RIJ UW EIGEN AUTO NAAR DE LUCHTHAVEN

Voor gezinnen wordt na veel onderzoek gedacht dat dit de goedkoopste en gemakkelijkste optie is om met hun eigen auto naar de luchthaven te rijden. Dit is waarom;

Alle autostoeltjes en boosters zijn al op hun plaats – waardoor het de veiligste optie is.

  • U hoeft niet met kinderen, kinderwagens en bagage op het openbaar vervoer te komen – wat de hele ervaring stressvol maakt voor zowel u als de kinderen.
  • Betalen voor elke persoon in het gezin om in het openbaar vervoer te komen of in luchthaventaxi’s te stappen, kan erg duur worden, hoe groter uw gezin is.
  • Bagage inpakken en iedereen in uw eigen auto krijgen, kan van tevoren, in uw eigen tempo en in uw eigen tijd – opnieuw om stress te verminderen